Infodage i Handicap-organisationernes Hus

D. 19. og 20. september kl. kl 9 – 15 præsenterer VELA ”stolen som hjælpemiddel” i Handicaporganisationernes Hus. Kom og få en uforpligtende snak med vores konsulenter og få ideer til hvordan en VELA-stol kan bidrage til en bedre hverdag.

Der er oplæg kl 10 og 13.30, hvor vi præsenterer de mange muligheder ved en VELA-stol. Kom og hør hvordan en VELA-stol kan skabe højere/mere livskvalitet for personer, der har mistet en del af deres funktionsniveau, ved at stolen kan understøtte brugerens evne til at udføre hverdagsaktiviteter og blive mere selvhjulpen.

VELA vandt i 2016 prisen ”Årets hjælpemiddel” på Hjælpemiddelmessen Health & Rehab 2016 - et unikt todelt, ergonomisk formet ryglæn, der giver nye muligheder i forhold til støtte af lænd og ryg.
Arbejdsstolen er et tidssvarende hjælpemiddel, der understøtter det moderne, aktive liv på trods af fysisk eller psykisk handicap. VELA stole kan tilpasses den enkelte brugers funktionsniveau, og tilpasses de aktiviteter der giver værdi og livskvalitet for brugeren.

VELA serverer kaffe og kage.

  • VELA-Stole
    En VELA-stol er egnet til børn, unge, voksne og ældre mennesker - centralbremsen giver bevægelsesfrihed og stabilitet.
  • Bevægelsesfrihed og øget selvhjulpenhed skaber øget livskvalitet.
  • En VELA-stol giver frihed til at udføre hverdagsaktiviteter i eks. køkken, bryggers, kontor og værksted samt på arbejde og i skolen.

 

Se invitation her.

Handikappernes WEB lang

Underviser: Konsulent fra VELA

Datoer: 19. september og 20. september kl. 9-15
1. præsentation: kl. 10.00 – 10.30 (begge dage)
2. præsentation: kl. 13.30 – 14.00 (begge dage)

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup
S.U. Allan Zachariassen ()

Servering: VELA byder på kaffe og kage


Læs også